התעבות\נפיחות האף בחלקו התחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

19/06/2014 | 21:17 | מאת: זאק

שלום ד"ר, יש לי אף נפוח\עבה בחלקו התחתון מה שגורם למקצה האף להיות כדורי (בולבוסי) בנוסף יש לי עור שמן עם נקבוביות רחבות וכמו חורים בקצה האף. לדעתי אחרי חקירה באינטרנט מדובר בהיצברות של בלטות חלב בחלקו התחתון של האף שהוא גנטית מעט איטלקי (מעט עבה בקצהו ופונה למעלה- אבל לא נפוח כל כך וכדורי כי אם יותר מחוטב ובעל קדקוד, בגזרתו הגנטית) גם ככה (בנוסף יש לי אקנה זה כמה שנים והיא עדיין לא עברה- אני מתכוון לפנות לטפל בה בקרוב וגם משקל עודף מאד גדול- עשרות קילוגרמים שאני משיל לעט.). האם יש סיכוי שאותם בלטות חלב יעלמו מעצמם ועור האף יהפוך דק יותר (האם יש מצב כזה) עם הירידה במשקל ועם היעלות האקנה וטיפול בעור השומני או שזקוקים להתערבות של גורם חיצוני?(לציון אני בגיל 17) כי על פי מה שהבנתי ניתוח אף לא יכול לעזור במקרים של עור עבה מדי. ולבסוף איזה פעולות לדעתך אפשר לנקוט על מנת לחטב את גזרת האף? כמובן שאלותיי מופנות אליך ביודעים שאת אינך מכירה את אפי שלי ספציפית- אלה ששאלותיי מתכוון לסיכוי ולמצב בכלל של אף שמתעבה ומתנפח בקצהו ובחלקו התחתון. תודה מראש!

נכון שעור עבה מהווה בעיה בניתוח פלסטי אבל לצערי אני לא יכולה לענות לך על השאלות מבלי לראות אותך אתה יכול לקבוע פגישת התיעצות ללא תשלום ובא אנסה לענות על שאלותך לקביעת תור התקשר ל0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים