ניתוח אף חוזר

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

03/06/2014 | 13:21 | מאת: פנינה

שלום לפני כשבועיים עברתי ניתוח אף ...אני מודעת לעובדה שהמקום עדין נפוח אבל יחד עם זאת כבר עכשיו אני רואה שהתוצאה לא טובה החוטם של האף מופנה כלפי מטה ונראה ממש לא יפה הייתי בביקורת אצל המנתח שטוען שזו התוצאה שככה זה שאין מה לתקן אני מאד מתוסכלת אחרי הוצאה כספית לא קטנה וסבל הכאב ולבסוף התוצאה לא מספקת מה ניתן לעשות??אםהמנתח לא מסכים איתי??

03/06/2014 | 13:25 | מאת: פנינה

כשאני מרימה ראש ומתבוננת בנחיריים הן לא סימטריות נראה כאילו אחת יותר קדימה מהשנייה כששאלתי את המנתח למה?הוא טען שזה היה ככה אמרתי לו שציפיתי שהוא יתקן את זה אבל גם זה לא עזר ..

17/06/2014 | 19:22 | מאת: לפנינה

אפשר לדעת את שמו של המנתח?

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים