טינטון רצוף וממושך

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

08/05/2014 | 11:19 | מאת: ירון

שלום ד"ר קרמר, אני בן 37 וסובל מזה כשנה וחצי מטינטון רצוף ללא כל הפוגה שנשמע כזמזום מהמוח ושנגרם לאחר סיבוך של שפעת ודלקת באוזן ימין שנאטמה למשך כשלושה שבועות והחל הטינטון, טופלתי רק במוקסיוויט למשך 10 ימים ללא כל הטבה, בזמן הדלקת הייתה ירידה דו צדדית בינונית עצבית והולכתית בכל התדרים שנעלמה לאחר כחודשיים ונותרה ירידה דו צדדית בינונית רק בתדרים 6,000-10,000 בדיקת BERA וMRI תקינות ,מחסור קל בויטמין B12, האם יש עדיין אפשרות סבירה שהטינטון יחלוף לגמרי גם לאחר כשנה וחצי והאם טיפול בסטרואידים בזמן הדלקת כשהייתה ירידה בשתי האוזניים היה יכול למנוע את תהליך הטינטון? תודה מראש על תגובתך,

הטיפול בסטרואידים אין כל הוכחה שעוזר יש סיכוי טוב שהטינטון לא ישמע כלומר הוא יהיה קיים אבל אתה לא תשמע אותו

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים