2 שאלות דחופות המנתח שלי לא עונה לי

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

08/05/2014 | 04:06 | מאת: אביתר

שלום ד''ר, בתקווה שתעזרי לי המנתח שלי לא עונה לי ולא חוזר אליי, כך שאני בבעיה ואין לי למי לפנות אלא אלייך בתקווה שתעזרי לי ): אני 4 חודשים ושבוע מניתוח אף , ולפני יומיים ידידה דחפה אותי בפרצוף, ז''א היא שמה את כף היד שלה על הפנים שלי ודחפה אותי (רבנו) הדחיפה הייתה ממש חזקה, אציין שזה לא היה מכה או כאפה פשוט דחיפה כזאת והרגשתי הרגשה מוזרה באף כזה, יכול לקרות נזק מדחיפה כזאת לאף? שאלה שנייה האף שלי נראה גדול עדיין, אין לי עצם גבנון או משהו פשוט הגודל שלו גדול קצת, זה ירד עם הזמן? בבקשה תעזרי לי דוקטור אין לי למי לפנות ): תודה רבה רבה !

לגבי הדחיפה שקיבלת קרוב לודאי שלא קרה שום דבר כי אחרי 4 ח האף יציב כמו אף רגיל השאלה אם אתה רואה שינוי בצורה החיצונית של האף האם הוא זז לאיזה צד לגבי גודל האף אני לא יכולה לענות לך נכון שהאף עדין לא גמר להתיצב אבל בגדול גודלו לא צריך להשתנות בהרבה ניראה לי שבניתוח לא הקטינו אותו מספיק

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים