צבא - 4 חודשים אחרי ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

28/04/2014 | 19:50 | מאת: אביאל

ד''ר קרמר שלום, אני אמור להתגייס עוד 14 יום בערך , יכול להיות שאני התגייס לקרבי ניראלך שיש בעיה להתגייס לקרבי זמן קצר אחרי ניתוח אף? יכול להיות שאני יהיה כל היום בשמש, יעשה מטווחים במקומות ללא צל וכ', זה יכול להשפיע על האף? כשדיברתי עם הרופא שלי אז בזמנו על שמש, הוא אמר לי לא להיחשף יותר מידי לשמש בשנה הראשונה, מה עליי לעשות? אני צריך עזרה בבקשה :) תודה רבה ד''ר

לא כל כך הבנתי אותך האם עברת כבר את הניתוח? אם כן מתי על כל פנים אתה צריך לשמור מחבלה ושמש כ4 ח

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים