ניתוח אף רפואי וקוסמטי

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

25/04/2014 | 18:25 | מאת: דור

שלום אני צריך לעבור ניתוח מחיצה באף+קונכיות ואני רוצה על הדרך לעשות ניתוח קוסמטי אבל אין לי כרגע את הכסף... האם זה מומלץ לעשות את שניהם באותו ניתוח(קוסמטי+רפואי)? והאם כדאי לעשות עכשיו את הרפואי ולאחר מכן את הקוסמטי? אם כן אחרי כמה זמן אפשר לעשות שוב ניתוח והאם יש סיכונים ב2 ניתוחים? ומה את ממליצה? תודה רבה

דור בהחלט צריך לעשות ניתוח אחד משולב של הרפואי והקוסמטי אם אתה עושה קודם את הרפואי בלבד יתכן ולאחר מכן יהיו קשיים בניתוח הקוסמטי לתקן את מה שצריך לכן עדיף לך להמתין עד שתוכל מבחינה כלכלית

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים