שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

13/04/2014 | 12:33 | מאת: בדוי

שלום, אני מעוניינת לעשות ניתוח אף, יש לי אף גדול ונפוח עם עצם וכמו סוג של גל כזה שיש עצם ואז הוא מתנפח .. ושאלותי הן: אם יש לי אף נפוח יש אפשרות להצר אותו ולהקטין גם את הנחיריים בלי שזה יפגע בנתיב הנשימה? כמה זמן לוקח לשטפי הדם והסימנים הכחולים להיעלם? ואחרי כמה זמן יפחתו הכאבים? איך אני יכולה לדעת מה תהיה הצורה של האף אם אפשר? והאם אפשר גם להקטין ולהצר את האף וגם להרים אותו טיפה למעלה? ואחרי כמה זמן מורידים את התחבושות? תודה

שלום אפשר בהחלט להקטין גם את האף הנחיריים ולהרים את האף כמובן אוכל לענות לך ביתר דיוק בשיחת התיעצות אם את רוצה אנא התקשרי ל0505209313 חג שמח

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים