ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

22/03/2014 | 21:09 | מאת: בת 15 וחצי

שלום, מגיל מאוד צעיר שנאתי את האף שלי ובעקבות כך שנאתי את עצמי וזה גרם לי לבעיות קשות מאוד של ביטחון עצמי ודכאונות. החלום אולי הכי גדול שלי זה אף ישר ויפה. יש לי מין בומפה, בלוטה באמצע האף שגורמת לו להיות ולהראות עקום וגדול יותר, בלי זה הוא היה ישר. הפרופיל שלי ממש מכוער, מקדימה זה נראה יותר בסדר. אני חולמת לעשות ניתוח אף ועשיתי כבר 2 ניתוחים בחיים שלי, אחד בבטן ואחד בקרקפת, מסיבות רפואיות, אז אני מסוגלת להכול. אני ממש רוצה את זה ואבא שלי גם בעניין. רציתי לדעת מה האפשרויות, האם אפשר לתקן את האף ללא ניתוח? או באיזה דרכים? ואם נוכל לבוא ולהתייעץ. תודה רבה, מחכה לתשובה.

את בהחלט יכולה לעשות בגילך כבר ניתוח באף את יכולה לבוא להתיעצות אצלי ללא תשלום אנא התקשרי לקבוע תור ב0505209313 להיתראות

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים