בעיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

11/03/2014 | 17:24 | מאת: מיה

שלום. אני בת 30. עקב כאבים בסינוסים. הייתע היום אצל אאג שעשה לי בדיקה שהחדיר חוט לרף שהגיע לפה. החוט היה תלוי על השיר הוא טף אותו קצת במים החדיר אותו לאף שלי והחזיר אותו שוב לקיר. אני עכשיו בחרדה כי הוא לא ניקה אותו באלכוהול. האם זה עלול לפגוע בי ? בבקשה תרגיע אותי. אני אישה חרדתית בטבעי. שכל דבר מכניס אותי לפניקה. בבקשה מה לעשות והאם זה עלול לעשות לי זיהום !!! תשובה מרגיעה בבקשה תודה

בקיר יש מבחנה עם חומר חיטוי כך שאין לך מה לחשוש הסיב עובר חיטוי

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים