ניתוח פלסטי או כירורגי

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

01/03/2014 | 02:11 | מאת: אביחי כהן

שלום אני צריך לעשות ניתוח של יישור מחיצה ופוליפים רציתי לשאול באיזה סוג ניתוח יש יותר סיכויי הצלחה פלסטי/כירורגי? לפי מה שהבנתי כירורגי יותר מסובך כי זה דרך מצלמה בתוך האף לעומת פלסטי שמרימים את כל האף והאפשרות לתיקון יותר נוחה

ניתוח פלסטי זה ניתוח לשינוי צורת האף וגם הוא כרורגי כל ניתוח זה כרורגיה ניתוח ישור מחיצה זה ניתוח רפואי בלבד ללא שינוי צורת האף החיצון יש אפשרות לשלב גם ניתוח פלסטי וגם רפואי באותו ניתוח ליותר פרטים אתה יכול לקבל בפגישת התיעצות לקבוע פגישה אנא התקשר ל0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים