ניתוח הרמת קצה האף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

08/02/2014 | 12:20 | מאת: אופיר כהן

היי דר , יש לי כמה שאלות לגבי ניתוח הרמת קצה האף : 1) איך הניתוח הזה מתבצע ? 2) איך תדעו במהלך הניתוח כמה להרים את האף ? מסמנים את זה ? 3) זה ניתוח יותר פשוט מניתוח אף שכולל שבירת ושיוף עצמות ? אם כן מה זמן ההחלמה לאחריו ? ומגבסים בכל מקרה את האף בניתוח כזה ? אשמח שתענה/י לי על כל השאלות , ואם אפשר שתכתבו את המספר טלפון בכדי שאוכל להגיע לפגישת ייעוץ ...

הי אופיר אני אוכל לענות לך על כל השאלות שלך שהן מאוד לעינין רק לאחר שאבדוק אותך פגישת ההתיעצות היא ללא תשלום וללא מחויבות אנא התקשר ל0505209313 להיתראות

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים