עצם בולטת באף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

04/01/2014 | 13:49 | מאת: הדר

שלום אני בת 16 ותמיד רציתי לעשות ניתוח הלכתי לייעוץ והיא אמר לי שמערות האף שלי די קטנים ולכן אם אני יעשה את הניתוח יהיה לי קשה לנשום.האם זה מהווה בעיה חמורה שאפשר לטפל בזה? ובנוסף יש לי עצם בולטת באף אני רק רוצה להוציא את העצם וזהו..זה תהליך פשוט או לא? בנוסף היא אמר לי שאני צריכה להיות בת 18 כדי לעשות את הניתוח כי האף עדיין גדל עד גיל 18 האם זה רצוי שאנתח בגיל 18 או שאפשר בגיל 16?

ראשית גילך מתאים לניתוח בנות יכולות להתנתח שנה לאחר קבלת המחזור לגבי בעית מעברי האויר זאת בהחלט יכולה להיות בעיה אם עושים את הניתוח אצל פלסטיקאי ןלא אצל רופא אף אוזן וגרון אשר מומחה בניתוחי אף לגבי מה ואיך צריך לעשות באפך אני אוכל לענות לך רק לאחר פגישת התיעצות את יכולה לקבוע פגישה ללא תשלום ב0505209313 להיתראות

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים