ניתוח בגיל 15 וחצי

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

04/01/2014 | 13:53 | מאת: נעמה

היי, יש לי אף גדול ומכוער ורציתי לשאול אם זה אפשרי לעשות ניתוח בגיל 15 וחצי, 3 שנים לאחר קבלת המחזור? הרופא יסכים לנתח אותי? תוך כמה זמן מחלימים לגמרי מהניתוח? כמה זמן לאחר הניתוח אפשר להתחיל להתאפר? תוך כמה זמן הנפיחות יורדת? אפשר לגעת באף אחרי הניתוח? כמה זמן נשארים עם הפדים באף? מתי אפשר לקנח את האף? סליחה ותודה :)

לגבי גילך הוא בהחלט מתאים לגבי כל שאר השאלות אני אוכל לענות רק אחרי שאבדוק אותך את יכולה לקבבוע פגישת התיעצות ללא תשלום ב0505209313 להיתראות

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים