ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

26/12/2013 | 13:39 | מאת: בדוי

שלום ד"ר, יש לי מספר שאלות: 1) מאיזה גיל אפשר לעבור ניתוח אף? 2) האם אפשר להקטין את האף אם הוא ממש גדול ולשנות ממש את צורתו? 3) אחרי כמה זמן מורידים את התחבושת? 4) אחרי כמה זמן מפסיקים הכאבים? 5) האם כל ניתוח עושה את האף שפיצי או שהוא יכול להיות סולד?

לבת אפשר לעשות ניתוח מגיל 14-15 לבן 16 בדרך כלל בודאי שאפשר להקטין את אורך האף אצלי אין כאבים את התחבבושות אני מורידה לאחר שבוע בכלל לענות לך יותר מדויק צריך לבוא לפגישת התיעצות שהיא אצלי ללא תשלום את-אתה יכולים להתקשר לקבוע ב0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים