אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

06/11/2013 | 00:50 | מאת: לילך

שלום דר קרמר לפני מס שנים עשיתי הזרקות למילוי השפתיים ובגלל שנוצרו גושים נאלצתי לעשות המסות כדי להוריד אותם ,ולפני כ3 חודשים עברתי ניתוח אף ועכשיו השפתיים בולטות ונפולות יותר כתוצאה מההמסות מה אפשר לעשות כדי לשפר את התוצאה ולהגיע לתוצאה אסטטית ויפה ? אודה לתשובתך.

אי מבינה שהבעיה היא השפתיים ולכן אפשר להזריק שנית עם חומצה ילורונית בלבד ועל ידי מי שיש לו ניסיון אם את רוצה לבוא להתיעצות את מוזמנת להתקשר ל0505209313 אי מזריקה שנים רבות חומצה ילורונית ויש לי את הניסיון בכך

08/11/2013 | 12:30 | מאת: לילך

לדעתי השפתיים הן דיי עבות ואני לא רוצה להוסיף נפח נוסף לשפתיים הייתי רק רוצה לדעת אם אפשר להרים את האף טיפה וזה ירים גם את השפה כלפי מעלה תודה.

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים