ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

29/09/2013 | 23:20 | מאת: ליאת

שלום דר קרמר, רציתי לדעת האם לאחר ניתוח אף הנפיחות גורמת לכל הפנים להיראות שונה כלומר השפתיים מתנפחות ונראות לא טבעיות ולא סימטריות וגם בעצמות הלחיים המראה לא טיבעי ונפוח אחרי כמה זמן מהניתוח רואים תוצאה טיבעית ויפה של האף ושל יתר חלקי הפנים . תודה

ליאת הפנים כולל השפתיים מעט נפוחים כשבועיים לאחר הניתוח ולאחר מכן כל הפנים הם כפי שהיו לפני הניתוח לגבי תוצאה סופית של האף זה לוקח מספר חודשים אבל בד"כ לאחר כחודש האף ניראה טוב

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים