מאיזה גיל זה אפשרי?

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

15/09/2013 | 00:42 | מאת: צוף

שלום ,קוראים לי צוף ואני בת 17.. מאז ומתמיד הפריע לי דבר אחד בפנים-האף,או יותר נכון העצם הבולטת באף ממבט מפרופיל... אני כבר הרבה זמן מבקשת מההורים שאוכל להכנס לניתוח אף,אבל אמא שלי אומרת שהעצמות עוד גודלות עד גיל 18 ואין לי מה לפנות לניתוח אף כי במילא העצם תגדל שוב, (למרות שיש לי 2 חברות בנות גילי שעברו את הניתוח) אז רציתי לדעת האם זה נכון? ואם לא,אז מאיזה גיל אפשר לפנות לניתוח ?

צוף שלום אצל בנות זה קל מאוד לקבוע ,שנה לאחר קבלת המחזור עצמות הפנים סיימו לצמוח כך שאפשר לעבור ניתוח כבר מגיל 15 בדרך כלל את יכולה לקבוע פגישת התיעצות ללא תשלום אצלי בטל 0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים