מכה בצד האף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

17/07/2013 | 09:49 | מאת: נועם

לפני כחודש קיבלתי מכה רצינית באף מצד שמאל אחרי כמה זמן הכאב בעצם עבר אבל עד עכשיו יש סוג של נפיחות בחלק התחתון של האף מצידו השמאלי שמפריע לי לנשום ולעשות הבעות פנים ( כמו לחייך לדוגמא ) ובנוסף יש קצת כאב מציק כזה באיזור הנפוח הנפיחות מרגישה כמו חלק מהסחוס ולא כמו שטף דם כתוצאה מהמכה קבעתי תור לרופא רף אוזן גרון לעוד שבועיים אבל אשמח לקבל הערכה של מה זה יכול להיות. תודה רבה

ועם קשה לי לענות מבלי לראות את האף יתכן שיש תזוזה של האף ויתכן שזה עדין נפיחות

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים