נחיר לא מתפקד

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

15/06/2013 | 17:12 | מאת: ג

שלום דר, אני בן 20 ושמתי לב שנחיר שמאל שלי לא מתפקד כמעט באופן קבוע והנשימה דרכו היא מוגבלת מאוד לעומת נחיר ימין. כשאני מוציא אוויר מהאף מהנחיר הימני יוצא אוויר בצורה טובה ומלאה אך בשמאלי אין כלום, אותו דבר כשאני מכניס אוויר דרך האף נחיר ימין והמסגרת שלו מתווצים בצורה שרואים ומרגישים שנכנס אוויר אך נחיר שמאל לא זז כאילו משהו לא עובד! כמו כן יש גם שוני במראה וקצת בגודל של הנחיריים אם מסתכלים מלמטה וגם בצידי האף באיזור של החוטם מעל הנחיריים. יכול להיות שזה כתוצאה מזה שהתעלפתי ונפלתי על הפנים מהספה לפני איזה 7 שנים למרות שכשחזרתי להכרה חוץ מבלוטה במצח לא ירד דם מהאף ולא זכור לי כאב ובטח שלא שבר. הייתי זוכר אם הוא היה נפוח או משהו כזה(האם בכל זאת יכל לקרות משהו לאף?) מרגיש שהנשימה שלי מהאף לא מספקת וכנראה שזה כבר הרבה זמן ככה מאז גיל ההתבגרות. מה זה יכול להיות ומה לעשות? תודה רבה

כנראה שמדובר בסטית מחיצת האף שחוסמת את מעבר האויר בנחיר הדרך לפתור את הבעיה היא רק בניתוח

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים