ניתוח בגיל 44

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

21/04/2013 | 16:25 | מאת: שלומית

שנים חלמתי על ניתוח אף וחששתי נורא. כעת אני מתחילה לחשוב על זה ברצינות ורק שואלת את עצמי אם לא אחרתי את הרכבת. עד איזה גיל אפשר לבצע ניתוח אף ? ומה לגבי ההחלמה בגיל מבוגר? כמו כן- אני מרכיבה משקפיים. האם זה מהווה בעיה כלשהיא?

שלומית שלום גילך אינו בעיה ניתחתי גם בגיל 75 לאחר הניתוח תצטרכי להרכיב עדשות מגע זמניות אני אסביר לך הכל אם תרצי בפגישת התיעצות את יכולה לקבוע פגישה ללא תשלום וללא מחויבות ב0505209313 להיתראות

24/04/2013 | 21:47 | מאת: שלומית

לא יכולה להרכיב עדשות מגע.. יש לי בעיה עם זה.. בעבר בצעירותי ניסיתי וזה פשוט לא הלך.. היה לי מאד קשה עם זה עד שהתייאשתי.. יש פתרון אחר? קראתי על איזה מכשיר שאפשר להרכיב על המשקפיים.. כמה זמן מסיום הניתוח לא ניתן להרכיב משקפיים?

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים