ניתוח אף לא מוצלח

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

03/04/2013 | 17:20 | מאת: מאירה

שלום לך ניתוח אף כושל לפני 7 שנים שיצא ממש לא טוב ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות. והאם את מומחית בתיקונים כי הבנתי שצריך להשתיל לי סחוסים באף ולסדר את המחיצה. שאלה נוספת היא האם ניתוח כזה שיש בו אלמנט רפואי יכול להיות מוכר להחזרים מקופות החולים. מאירה

לענות על כל השאלות שלך יותר עייני אני צריכה לראות אותך בודאי שאפשר לתקן בדרך כלל ואני עושה הרבה תיקוני אף במידה וצריך לישר את המחיצה זה אכן מוכר חלקית בביתוחי הבריאות את יכולה לקבוע פגישה ב0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים