ניתוח אף מומלץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

20/12/2012 | 08:53 | מאת: גיל

ד"ר קרמר שלום רב. עשיתי 2 התייעצויות לגבי ניתוח באף,ונאמר לי שצריך לעשות שני דברים.1-להוריד את הגבנון.2-לקצר וליישר את הזווית של המחיצה מלמטה רציתי לדעת אם ניתוח מהסוג הזה הוא שכיח? וגם אם בסופו של דבר זה ייראה טבעי תודה

גיל קשה לי לענות מבלי לראות אותך עיקרון זה בהחלט אפשרי וגם צריך לעשות זאת אם המחיצה עקומה חיבים לישר אותה באותו ניתוח אל צריך שיהיה רופא שיודע לעשות גם ישור מחיצה וגם ניתוח פלסי וזה בדרך כלל לא פלסטיקאי אלה רופא א.א.ג. שמתמחה בניתוחי אף את יכולה לבוא לפגישת התיעצות בכדי לקבוע תתקשרי ל0505209313 להיתראות

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים