בעיית נזלת אחורית לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

15/12/2012 | 19:57 | מאת: אריאל תמרי

אהלן ד"ר עברתי ניתוח אף הכולל מחיצה וטיפול אסתטי בגבנון ואני כבר חודשיים וחצי לאחר הניתוח , הבעיה היא שלאחר חודש מיום הניתוח ,התחילה אצלי תופעה של רוק מוגבר והצטברות של לחה ונזלת אחורית ללא תופעות דימום ועד היום זה ממשיך ממה זה נובע ? והאם יש דרך להיפטר מזה? כי לא סבלתי מכך לפני הניתוח

קשה לי לדעת בלי לבדוק אותך יתכן ומחיצת האף עקומה ואו קונכיות מוגדלות ולא סידרו זאת במהלך הניתוח אני מציעה שתיפנה למנתח שלך בבעיה

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים