שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

01/12/2012 | 18:43 | מאת:

שלום שאלה בקשר לטינטון איך יכול להיווצר פתאום, מה החומרה במידה שמופיע בגיל צעיר לגבי השלחות בעתיד, ולפי התייעצות עם רופא א.א.ג הבנתי שיכול להיגרם מניתוחים כגון ניתוח אף, מדוע יכול להיווצר עכב כך? תודה מקרב לב.

טינטון הוא תוצאה של נזק לעצב השמיעה בטונים הגבוהים בדרך כלל ניגרם כתוצאה לחשיפה לרעש בעבר אין לדעת לגבי העתיד מה יהיה

03/12/2012 | 18:13 | מאת:

תודה רבה על תגובתך המהירה, ובהקשר לזה; לא יכול להיות קשר בין טינטון לבין ניתוח אף? (כי הבנתי שיכול להיות קשר), וגם האם לא יכול להיגרם מתוצאה של חבלה בפנים האוזן כגון עור התוף (למשל עי קיסם אוזניים), אלה אך ורק נזק עצבי כגון חשיפה לרעש!! תודה רבה על זמנך ותגובתך!!!

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים