ניתוח אף- החלמה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

31/05/2011 | 20:45 | מאת: יואב

שלום ד"ר, ברצוני לעבור ניתוח אף. הבעיה היא שאני עוסק בספורט ואני לא יכול להיעדר זמן רב מפעילות. שאלתי היא כמה זמן לאחר הניתוח ניתן לחזור לפעילות מלאה? האם מסיכה מיוחדת על הפנים(דבר מוכר לכדורסלנים) יכולה להיות פתרון למכות שהאף עלול לקבל? תודה.

יואב שלום כשבועיים מניתוח אף אפשר לעשוק בכל פעילות ספורטיבית מלבד משחקי כדור שלזה צרייך להמתין כ 4 חודשים

01/06/2011 | 19:39 | מאת: יואב

תודה על התשובה המהירה! רק כדי לחדד: האם מסכה המגנה על האף בזמן משחקי כדור יכולה להיות פיתרון? אם כן, כמה זמן לאחר הניתוח ניתן לחבוש אותה ולהיות מוגן? שוב תודה

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים