שלום ד"ר אני חודש וחצי אחרי ניתוח אף קוסמטי

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

18/06/2012 | 16:55 | מאת: אני

לציין כי אני עדיין עם תפרים ומורידה אותם בעוד כשבועיים ,הפרופיל שלי לא ישר במיוחד באזור שהיה הסד זה ניראה כמו בטן קטנה האם זה נפיחות ?....אני ממש לחוצה בענין ...ובעצם שבצידי הפרופיל יש לי בליטה בצד שמאל....מה עלי לעשות?..בבקשה מנסיונך הרב האם זה ניתן לתיקון במירפאה ללא ניתוח חוזר על ידי המנתח...זה ממש מפריע לי תעני לי בבקשה .תודה מראש

קשה מאוד לענות לך לפי התאור כמו כן קשה להיתרשם לאחר חודש וחצי לעצם העינין תיקון לא ניתן לעשות במרפאה וצריך לחכות עוד כמה חודשים בכדי לראות את התוצאה אי מציעה שתגשי למנתך שלך שיסביר לך על כל מה שמפריעה לך

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים