ניתוח ליישור מחיצת האף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

10/06/2012 | 21:04 | מאת: שירה

ד"ר קרמר שלום, במשך שנים שקלתי לבצע ניתוח אסתטי לשינוי מראה האף. עם זאת, בתקופה האחרונה עולים בי חששות רבים. הייתי אצלך בביקור ובו ראית כי מחיצות האף שלי עקומות (כמו אצל אנשים רבים). בזמן האחרון אני מרגישה שהנשימה שלי לא משהו וחוש הריח גם קצת התבלבל. בכל אופן, מחשבתי הייתה לעבור ניתוח ליישור מחיצת האף כדי לשפר את הנשימה (ומקווה שגם את חוש הריח), ובאותה הזדמנות ליישר למעשה את מראהו החיצוני של האף. מה את אומרת? אפשרי? כך אטול פחות סיכונים לשינוי שעלול לאכזב אותי בעתיד ולא ניתן יהיה להשיבו... תודה על תשובתך, שירה

שירה שלום אני חושבת שהיסברתי לך בפגישה שאפשר וצריך לעשות את שני הניתוחים ביחד כלומר ישור המחיצה ותיקון אסטטי אני מציעה שתבואי שנית לפגישה שבה נלבן את כל הבעיות

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים