ניתוח רירית האף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

09/06/2012 | 22:08 | מאת: דוד

שלום בירצוני לדעת לגביי ניתוח לרירית האף נפוחה משתמש באוטרוין כבר שלוש שנים רציתי לדעת מה עושים בניתוח ואם יש כמה סוגים לניתוח לרירי האף הנפוחה הבנתי שיש ניתוח שעושים חור ברירית האף והבנתי שיש שעושים ניתוח שבו מגרדים את הרירית ומקצרים אותה רציתי לדעת על איזה ניתוח הכי טוב ומוצלח באיזה שיטה ושמות רופאים טובים בתודה מראש

דוד שלום אכן ישנם כמה שיטות להקטין את הקונכיות-רירית נפוחה קשה לי לענות איזה שיטה טובה לגביך מבלי שבדקתי אותך אתה יכול לקבוע תור אלי להתקשר ל0505209313 אני לא נותנת שמות של רופאים

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים