ניתוח לתיקון מחיצה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

16/05/2012 | 10:09 | מאת: אלעד

שלום דר קרמר עקב בעיות נשימה ובירור על ידי א.א.ג הופניתי לניתוח תיקון מחיצה. האם יש עדיפות בביצוע הניתוח על ידי רופא פלסטיקאי לעומת כירורג א.א.ג במידה ואין צורך בטיפול אסטטי? ? האם קופת חולים לאומית תממן ניתוח על ידי רופא פלסטיקאי במקרה זה? תודה מראש

ניתוח מחיצה מתבצע רק על ידי רופא אאג ולא פלסטיקאי

09/10/2012 | 21:38 | מאת: ליאת

שלום בגיל 5 נפלתי על האף ונהייתה לי מחיצה הייתי אצל רופאים ואמרו לי שרק בגיל 18 אפשר לעשות ניתוח ובאינטרנט רשום שבגיל 16 האף מתפתח באופן מקסימלי האם אני יכולה לעשות ניתוח בגיל 16?ואם כן האם אני יכולה לשלב בין 2 ניתוחים ניתוח רפואי ואסתטי?

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים