מעוניין בניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

29/04/2012 | 17:08 | מאת: אהוד

שלום לך, אני מעוניין לבצע ניתוח אף, ובחיפוש בגוגל אני מקבל המון תוצאות לגבי מנתחים אפשריים. אין לי מושג במי לבחור, ולצערי הרב אני לא מכיר מישהו שעשה ניתוח אף לאחרונה ואני יכול להתרשם מהתוצאה ולקחת את הפרטים של המנתח שלו. מה עושים? מישהו יכול להמליץ על רופא שעשה לו עבודה טובה שנראית טבעית ויפה ולא דרשה תיקונים לאחר מכן?

אתה יכול לבוא להתיעצות ללא כל התחיבות וללא תשלום תקבל את כל האינפורמציה כולל טל של מנותחים לקבוע תור תתקשר ל0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים