ניתוח אף לילדה בת 13

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

18/03/2012 | 08:22 | מאת: אביבה

האחיינית שלי בת 13 והיא מאוד מתוסכלת כי ההורים שלה לא מרשים לה לעבור ניתוח לשיפוץ האף, הוא ממש פוגע בה חברתית. הם אומרים לי כל הזמן שאסור בגיל כזה ושזה ישליך עליה פסיכולוגית. בינתיים זה עובד להם בדיוק הפוך והילדה מסכנה מישהו יכול להמליץ מה עושים אולי יש רופא שאפשר להפנות את ההורים אליו? תודה מראש

באמת הגיל מעט מוקדם צריך לפחות לחכות עוד שנה אבל אני מציעה שהם יבואו לבדיקה ושיחה ואז ניראה מה אפשר לעשות אפשר להיתקשר ל0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים