שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

05/03/2012 | 18:15 | מאת: os

שלום ברצוני לתייעץ איתך אני מעל גיל 50 . שנים אני סובלת מנזלת שקופה.שנים ניסיתי כל מיני דברים אבל כלום לא עזר - פשוט סבלתי וחייתי עם זה . השנה האחרונה הרגשתי שאני כבר לא יכולה יותר פשוט זה לא מפסיק לנזול אני כל היום עסוקה בזה ו לא יכולה לעשות כלום ללא טישיו צמוד אלי עלי לציין שאין לי בעיות בנשימה. הלכתי לרופא אאג והוא נתןלי אנטיהיסמינים לתקופה לא היה שום שיפור הוא אומר ש יש ליdeviated nasal septum rhinitis chronic המליץ על ניתוח ושלח אותי לרופא אאג מנתח לצערי הרופא אמר שלא מנתחים רק עם יש בעיות נשימה (מה שאין לי ואמר שאנ אנסה אנטהיסטימים עד שמנצא משהוא שיעזור לי בינתיים חברות התרופות עושים עלי קופה יפה כי אני לא מצאתי משהוא שיעזור לי קראתי עלייך בלאישה שעזרת למישהוא שסבל שנים מאותו תופעה והיום הוא ללא נזלת רציתי לתת דוגמא מהסבל שלי ולשמוע מה דעתך בענין אשמח לשמוע ממך.מודה לך מראש על התשומת לב.

בכדי לענות לך אני צריכה לבדוק אותך את יכולה לקבוע פגישה ב0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים