מבנה האף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

29/02/2012 | 04:55 | מאת: דנה

שלום, אני בת 25. שמתי לב אמש כי פרופיל האף שלי השתנה ב-מ-ק-צ-ת...תמיד הוא היה ישר וכעת לא כ"כ..בחלק העליון הוא קצת בולט. אני לא סובלת משום מחלות ולא קיבלתי שום מכה לאחרונה באיזור. אולי אחרי שגיליתי זאת אני מרגישה קמצוץ כאב ואולי אין לזה קשר. שאלתי: האם עם הזמן מבנה האף משתנה (העצם בעצם, לא?) ואולי כל זה יכול להיות בעצם בגלל שאני יורדת עכשיו במשקל? אשמח לתגובתך בהקדם תודה

בדרך כלל האף לא מישתנה לאחר גיל 12 13 אין כל קשר לירידה במישקל אולי פשוט אכשו את מסתכלת יותר על עצמך ורואה דברים שהיו

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים