בירור

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

31/01/2012 | 23:39 | מאת: שירה

שלום ד"ר, קראתי בפורום, באחת מתשובותיך, שיש אפשרות לשינוי באף עד 5 שנים ממועד הניתוח. זה מלחיץ...יצא לך לשמוע על מקרים שהניתוח הצליח לטעמו של המטופל, אבל אחרי מס' שנים האף השתנה באופן ממשי? והאם אפשרי לגשת חזרה לתיקון אצלך, בתוך טווח ה-5 שנים האלה? (למרות שזה מפחיד לחשוב על זה...) ומה בדבר התשלום במצב כזה? תודה רבה :)

31/01/2012 | 23:45 | מאת: שירה

דרך אגב, שמתי לב שבאתר שלך יש מעט מאוד תמונות של לפני ואחרי...אני חושבת שזה משהו שחסר עבור אנשים שמעוניינים למצוא את המנתח המתאים להם ביותר... המלצתי האישית :)

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים