ד"ר קרמר שלום לך זה די חשוב לי.

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

28/01/2012 | 04:55 | מאת: בר

שלום רב, לפני כ-3 שנים קיבלתי נגיחה מאחד הילדים [שתה יותר מדי ואיבד שליטה]. לא הלכתי לניתוח מידי בקשר למחצית האף. אבל לאחר חצי שנה רופא א.א.ג אמר שיש לי בעיה במחצית האף ושצריך לזה ניתוח וגם כמובן פלסטי כי רואים שהאף כלפי מטה מכיוון שהיה לי עצם. בכל מקרה רציתי לדעת משהו שקשור לזה. ניתוח מחיצת האף למשל בכללית [אין לי מושלם או משהו] אני פשוט אצלהם ברופא משפחה, כמה בערך המחיר יכול להגיע בניתוח מחיצת אף. תודה

לא כל כך ברורה לי השאלה אם את רוצה ניתוח משולב גם מחיצה וגם פלסטי בכל מיקרה לא ממומן במסגרת קופת חולים רק ניתוח מחיצה את יכולה לעשות במסגרת הקופה באחד מבתי החולים של הקופה ללא תשלום אם את רוצה להינתח אצלי תצטרכי לבוא לפגישה ללא תשלום ואז תקבלי את כל הפרטים כולל העלויות את כולה להתקשר ל0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים