המלצות על ניתוחי אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

24/01/2012 | 17:10 | מאת: גאיה

שלום , עוד מגיל 14 לא אהבתי את האף שלי ועכשיו, בגיל 25 החלטתי ללכת ולעשות ניתוח. התחלתי לחפש ברשת המלצות על רופאים (לפני שאחליט), לצערי אני קוראת הרבה הרבה תגובות שליליות, אכזבות. בשבוע הבא יש לי פגישת יעוץ בקליניקה מאד מאוד ידועה, עכשיו קראתי שהם "על הפנים" בניתוח אף.. וזה הוריד לי את החשק ללכת לשם. הרופא יכול להבטיח לי הרים, אבל עם הרבה תגובות שליליות זה מפחיד. איך אני אמורה לדעת למי מהם ללכת??? איזה רופאים לבדוק? אני לא מכירה אנשים שעברו ניתוח, אנשים מרוצים.. זה האף שלי, הפנים שלי. אני מפחדת איפה אני אמורה לשמוע המלצות? האם לסמוך על מה שאנשים כותבים ברחבי הרשת? האם להאמין לכל מילה שרופאים אומרים? ועוד דבר בקליניקה אליה אני הולכת שבוע הבא, לא עושים הדמיה הם אמרו לי: ההדמיה לא משקפת כלום, האף לא יצא אותו דבר ולכן אנחנו לא עושים הדמיה" איזה מן דבר זה? ישנו לי את הפרצוף ולא אדע ואפילו לא בערך איך האף שלי יראה?? תודה מראש וסליחה על בלבול המוח...

אני לא מציעה לך ללכת למכונים את צריכה לבחור מנתח שמתמחה בניתוחי אף זה לא אותו הדבר כמו כל הניתוחים הפלסטיים את יכולה לבוא אלי לפגישת יעוץ ולקבל ממני המלצות ממנותחים שלי את יכולה להתקשר לקבוע ב0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים