ביצוע ניתוח אף מיד לאחר לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

15/04/2021 | 12:43 | מאת: קרולין

שלום, אני חולמת כבר תקופה ארוכה לעשות ניתוח אף מה שמנע ממני זו הידיעה שדרושה החלמה ארוכה עד קבלת התוצאה הסופית אני צפויה ללדת בעוד כחודשיים , השאלה האם ניתן לבצע ניתוח אף מיד לאחר הלידה? וכך זמן ההחלמה ייכנס בתוך חופשת הלידה האם ישנה מניעה כלשהי לבצע ניתוח אף מיד לאחר הלידה? צריך לחכות פרק זמן מסוים? תודה

רצוי להמתין כחודשיים לאחר לידה. כמו כן אצלי את לא מוגבלת לאחר הניתוח את רק לא יכולה להתאמץ כשבועיים. את מוזמנת לבוא לאחר הלידה לשיחת התיעצות

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים