כאבים עזים באף לאחר מכה חזקה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

02/11/2020 | 20:10 | מאת: מעיין

שלום , לפני כשבוע קיבלתי מכה מאוד חזקה ממקל של מטאטא ישירות לאף ( מהבן שלי הקטן) היה דימום וכאבים נוראיים סחרו רוחץ כאבי ראש ליומיים יש נפיחות קלה ובליטה קטנה וקצת כחול באיזור המכה , אחרי שבוע עדין האיזור מאוד מאוד רגיש וכל נגיעה קטנה זה כאבי תופת נוראיים נחיר אחד סתום לסירוגין והכאב מתגבר שהראש למטה אני בהריון ולא יכולה לעשות צילום גם ככה האם יש טעם ללכת להבדק אצל אאג?

לוקח זמן עד שהכאב חולף. הנחיר סתום כי נפוח בפנים את יכולה לשים מי מלח

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים