אף עקום

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

22/12/2011 | 07:05 | מאת: בני

שלום לך ד"ר אני בן 25 שברתי את האף בגיל 18 והעצם של האף עקומה וזה גורם לכל הסחוס להשאר עקום כתוצאה מהעיקום בנחיר אחד יותר קשה לי לנשום... השאלה שלי היא האם ניתוח אסטתי ליישור עצם האף היא מספיקה ותגרום לסחוס לחזור למקומו ובכך אוכל לחזור לנשום בנחיר שנסתם או שחייב ניתוח אסתטי משולב רפואי !...

בני שלום על פניו ניראה שהאף שלך זקוק לניתוח משולב בכדי גם לישר אותו חיצונית וגם לישר את המחיצה אתה יכול להתקשר לקבוע פגישת התיעצות ב0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים