ניתוח אף מטעמים רפואיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

05/09/2019 | 21:55 | מאת: בת 18

היי, בעבר רציתי ניתוח פלסטי מטעמים אסתטיים עקב מחיצה עקומה למדי. נפגשתי עם מנתח פלסטי שייעץ לי לבדוק עם המרפאה לגבי ניתוח חינם הנקרא SMR מאחר והסטייה במחיצה מפריעה באופן בולט לנשימה שלי (יש לי בעיות בנשימה ). ניגשתי לרופא המשפחה ועברתי את כל התהליך מרופא המשפחה לרופא אף אוזן גורן לרופא מומחה בסורוקה אשר בסופו של יום אישר שאכן אני צריכה לעבור ניתוח ליישור המחיצה מטעמים רפואיים וכעת אני צריכה להמתין לניתוח. כרגע אני ממתינה חצי שנה, ופעם לפעם אני מתקשרת לבדוק מה קורה עם ההמתנה אבל מקבל שוב ושוב את אותה תשובה מייאשת שהמתנה היא מעל שנה בלי שום איזשהו צפי (כמו מקום בתור לדוגמה)- זה נורא מתסכל ומייאש כמו שניתן לצפות. תהיתי אם יש איזושהי דרך לזרז את העניין, או אם בכלל לגשת לרופא פרטי.(אני חוששת שזה יגרום לבעיות גרועות יותר בנשימה).

ראשית אין ספק שאת חייבת לבצע את הניתוח רק!!! אצל רופא אף אוזן גרון שמתמחה בניתוחי אף משולבים אין כל דרך לזרז את מועד הניתוח במסגרת הציבורית וספק אם גם יבצעו את הניתוח בכלל כמשולב מנסיוני כדאי לחשוב על מנתח פרטי את יכולה לפנות אלי ל0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים