קונכיה מוגדלת לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

06/08/2019 | 18:34 | מאת: מרדכי

שלום ד"ר קרמר, שנתיים עברו מניתוח אף שהמנתח הגדיר כמוצלח. לעיתים שני מעברי האוויר פתוחים כהלכה והכול בסדר, אך ברוב שעות היום אני מרגיש שמערת האף הימנית סתומה ולא מאפשרת מעבר אוויר, במיוחד בשכיבה (ככל הנראה קונכיה מוגדלת). באופן כללי ניתן לומר שצד ימין מרגיש מאוד לא חלק במעבר האוויר וסתום רוב הזמן. בצד השני הכול תקין. זו הרגשה מאוד מוזרה ומציקה שאין סימטריה תפקודית. שאלותיי: 1. האם אסימטריה תפקודית היא דבר תקין אחרי ניתוח, או שזה דבר שניתוח צריך לפתור? 2. איך ייתכן שבלי חשיפה לשום אלרגן פתאום נסתם לו צד ימין לחלוטין, ואז נפתח, ואז שוב נסתם, וכן הלאה? בצד שמאל זה כמעט ולא קורה. תודה

קשה לי מאוד לענות מבלי שאני בודקת אותך ורואה את האף את יכולה גם להבדק אצל אאג בקופה

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים