קונכיות וניתוח אף אסתטי

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

24/10/2017 | 11:30 | מאת: אילן

היי ד"ר הומלץ לי לעשות ניתוח אף רפואי ליישור מחיצה + קונכיות מוגדלות ולשלב עם אסתטי. הבנתי שכריתה או הקטנה של הקונכיות יכולה לגרום לסינדרום האף הריק ולכל מיני בעיות. רציתי לשאול האם בשיטה שלך את מבצעת כריתה מלאה או רק הקטנה של הקונכיות והאם אפשר לבוא אליך לייעוץ וכמה זה עולה הייעוץ ? תודה רבה ויום טוב

שלום אני מקטינה את הקונכיות בשיטת גלי רדיו-קובלציה כך שזה לא פוגעה ברירית הקונכיה ולא גורם לכל סיבוך את יכולה לבוא להתיעצות ללא תשלום אפשר לתאם תור ב0505209313 להיתראות

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים