ניתוח אסתטי חוזר לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

28/05/2017 | 14:40 | מאת: ענבר

שלום ד"ר קרמר, לפני כ-7 שנים עברתי ניתוח אף משולב (קונכיות + אסתטי). מבחינה רפואית אין לי תלונות, אך הייתי רוצה לדעת האם ניתן לעבור ניתוח נוסף כדי לשפר את מראה האף. לתחושתי יצא לי אף בולט מאוד ולא נעים לעין. כמו כן, מה דעתך על הדמייה ממוחשבת לתוצאות הניתוח? האם ניתן להסתמך עליה לקבלת רושם כללי של התוצאה הסופית? תודה רבה, ענבר.

ניתן לעבור ניתוח אף נוסף בכדי לענות מה ניתן לעשות אני צריכה לראות אותך אפשר לקבוע פגישת יעוץ ב0505209313

28/05/2017 | 17:11 | מאת: ענבר

תודה לך על התשובה דוקטור. אני חוזרת לארץ לאחר החגים ואז אשמח ליצור קשר. ענבר.

אפשר לעשות תיקון

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים