שאלה בנושא ניתוח אף משולב

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

09/02/2017 | 04:11 | מאת: רון

שלום ד"ר קרמר אני מעוניין לעשות ניתוח פלסטי באף משולב עם קונכיות. אני קורא המון על הניתוחי כבר המון זמן ( עוד הרבה לפני שהחלטתי לאחרונה לעשות אותו. ואחד הדברים שאת בטוח רואה אותו כשולי אבל אצלי יש לו פוטנציאל להקשות, הוא הטמפונים באף לאחר הניתוח. בתחילה טמפונים נשמע בסדר אבל כשאני מסתכל על סרטונים אז זה חתיכת טמפונים! - מה את יודעת לספר לי על תחושות המטופלים עם הטמפונים במהלך הימים הראשונים ? - האם יש איזה הצקה בהיבט הזה? האם מרגישים אותם במהלך השלושה ימים האלה? -האם מרגישים משהו בגרון ( לפי האורך שלהם נראה שהם מגיעים לאזור ) ? -האם מרגישים אותם בזמן שאוכלים? -האם הם יוצרים גירוי? תודה רבה

שלום הטמפונים באף אכן הם בלשון המעטה מאוד מאוד לא"נעימים" כמו כן זה די כואב להוציאם. אני לא מכניסה טמפונים כלל גם כאשר עושה ניתוח קונכיות,זאת עקב הטכניקה שלי והניסיון הרב שיש לי בניתוחי אף משולבים. אתה מוזמן לקבוע תור לשיחת התיעצות ללא תשלום וללא מחויבות. הטלפון הוא 0505209313. להיתראות

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים