שקע בצורת קו בקצה של האף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

18/01/2017 | 20:12 | מאת: גאיה

היי. בקרוב אני אעבור ניתוח באף. רציתי לשאול אם יש שם לתופעה שבה יש כמו מעין שקע בקצה של האף בצורה של פס? הבנתי שזה נוצר כתוצאה מרווח בין הסחוסים שבקצה של האף. אבל אני רוצה לקרוא עוד על התופעה כי הרופא שאלך אליו מוכן להצמיד את הסחוסים כדי להוריד את השקע אבל הבנתי שזה גורם לקצה האף להראות צר יותר. השאלה כמה צר יותר? ואיך קוראים לתופעה הזו של הפס בקצה האף? תודה רבה !

לא ברורה לי הבעיה כדאי שאול את המנתח שלח בפרטי פרטים לגבי מה שמפריעה לך

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים