פקטור 5

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

03/03/2012 | 20:31 | מאת: רוזה

שלום ד"ר הבת שלי גרה באוסטרליה ומורה לבוא בעוד כשבוע יש לה פקטור 5 ,היום בת 25 ,כאשר הייתה בת 16 חלתה בלופוס ואמרו לה שבטיסות צריכה לקבל קלקסן אנחנו לא זוכרים כמה מ"ג היא צריכה לקחת ומאוד מודאגים בבית מרקחת שם נתנו לה 40 מ"ג וכאשר תבוא לישראל אצטרך לקנות לה ואנחנו לא יודעים. כי אנחנו צריכים לקנות באופן פרטי כי היא לא חברת קופ"ח בארץ תקלי עלינו אם תגידי כמה מ"ג שוקלת 54 ק"ג אני אודה לך מאוד תודה ורב תודות לך

רוזה שלום רב, הודעתך התקבלה בפורום רפואה משלימה. המלצתי היא לפנות לרופא המשפחה שלך ולבקש ממנו את המידע הנדרש. ישנה אפשרות נוספת.בפייסבוק יש אתר של מומחים של מכבי-גם שם אפשר לקבל מידע. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה