טריפל B ושיפור מצב רוח

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

11/02/2012 | 18:56 | מאת: דנה

שלום רב! לאחרונה אני חווה תקופה של מצב רוח ירוד לאחר חזרה מתקופה ארוכה בחו"ל והסתגלות מחודשת לחיים בארץ (וכן פרידה מבן זוג משם). קראתי שויטמינים מקבוצת B המופיעים במארז הטריפל B של מכבי CARE אמורים לסייע לכך. רציתי לדעת האם לצורך קניית מארז זה עלי לבצע בדיקות כלשהן או לקבל אישור רופא, או האם כמות הויטמין המצויה שם אינה עולה לכדי חשש משימוש יתר. תודה רבה! דנה

דנה שלום רב, על מנת לרכוש/לצרוך תוספי מזון אין צורך רשמי בהפניית/בדיקת רופא.ויטמינים מסוג B עוברים עיבוד ע"י הכליות- ועודפים מופרשים בשתן.תמיד מומלץ להיוועץ עם רופא המשפחה- במיוחד כשמדובר בשינוי במצב בריאותי- גם אם זה נפשי. אם את מעוניינת בייעוץ בתזונה טבעית ובתוספי מזון- אני מזמינה אותך לפנות למידע לאחת ממרפאות מכבי טבעי ב 6395*, בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה