ניקוי הפנים ללא חומרים קוסמטיים בשל אלרגיה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

25/06/2011 | 15:19 | מאת: סיגל

שלום לך אני בת 45 כחצי שנה סובלת מדלקת ואדמדומיות סביב העיינים רופא העור להפסיק את כל המוצרים הקוסמטייים למיניהם איך אני אמורה לנקות את הפנים רק עם מים? יש משהו טבעי לגמרי שאפש/ר להשתמש?

סיגל שלום רב ושבוע טוב, ישנן כיום בשוק חברות רבות המייצרות מוצרי קוסמטיקה על בסיס טבעי ואף אורגני. מהמעט שידוע לי- לחברת שלוס יש מוצר הקרוי "סבון מתוק", נדמה לי שעשוי מסלק,יש את חברת מורז שיש להם מספר תכשירים לניקוי הפנים, יש את חברת ניחוח טבע המייצרת גם תכשירים אורגניים, כמו כן יש את חברת קמדיס שהמוצרים שלה מבוססים על הרפואה הסינית, כל הנ"ל חברות ישראליות.ישנה חברת וולדה מחו"ל עם מוצרים טבעיים- חלקם אורגניים. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה