שיעול ללא הפסקה רק בלילות קרים

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

15/01/2012 | 20:00 | מאת: רוני

יש לי ילד כבן 6 שמגיל קטן בכל פעם כשקר ובעיקר בלילות משתעל בלי סוף ממש ללא הפסקה עש שהוא נירדם מספיק עמוק... לפני השינה זה פחות חמור וכשהוא ניכנס למיטה זה מתחיל. וזה רק בלילות חורפיים במיוחד -בקיץ ב"ה אין את זה יש אסמה של העור אבל זה סיפור אחר... מה את מציעה לעשות כדי להקל עליו? תודה אמא מודאגת

רוני בוקר טוב, ייתכן שהאסטמה של העור קשורה לשיעול. ברפואה היהודית וברפואה הסינית יש קשר הדוק בין העור לריאות. נסי להפעיל מכשיר אדים(קרים או חמים).ייתכן שמדובר גם בליחה גרונית אשר בשכיבה יוצרת גרוי. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפול מיטבית. מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. מכתב זה מזכה את מבוטחי מכבי מגן זהב בייעוץ רפואי ללא עלות. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן.

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה