טיפולים אלטרנטיבים לכבד

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

20/12/2011 | 12:31 | מאת: תמר

האם בקופת חולים מכבי יש מרפאים אלטרנטיביים למחלות כבד ? במקרה שלי מחלת כבד אוטואימונית, מטופלת בסטירואידים כ- 7 חודשים.

תמר שלום רב, למכבי שרותי בריאות יש רשת מרפאות לרפואה משלימה בשם "מכבי טבעי".בכל מרפאה מגוון רחב של טיפולים ומענה לתחלואה מגוונת, כולל בעיות כבד. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפול מיטבית. מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. מכתב זה מזכה את מבוטחי מכבי מגן זהב בייעוץ רפואי ללא עלות. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן.

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה